#InstaPuppets: Festivalul „Puppets Occupy Street” în imagini

0
231

Timp de opt zile, în cadrul Festivalului „Puppets Occupy Street” – Air Edition, organizat în perioada 25 august – 1 septembrie 2017 de Teatrul pentru Copii şi Tineret „Colibri”, 9 instagrameri din Craiova au surprins în fotografii momente din festival. 60 dintre acestea, realizate de Ciprian Vlădulescu, Andreea Melinescu, Mihai Birtu, Miruna Triţă, Dragoş Mihai Nuţă, Cătălin Marica, Dana Georgescu, Ana Maria Bebu, Bianca Gabriela Idu, vor fi expuse în cadrul primei ediţii a expoziţiei #InstaPuppets.

Evenimentul este organizat de Asociaţia April Hub împreună cu Comunitatea Instagram Craiova şi Teatrul pentru Copii şi Tineret „Colibri”, iar vernisajul va avea loc sâmbătă, 20 ianuarie, ora 17.30, la Sala Studio a teatrului, din Calea Bucureşti nr. 56. Expoziţia va putea fi vizitată până pe data de 15 februarie, de luni până sâmbătă în intervalele orare 10.00-13.00 şi16.00-19.00, iar duminica, între 10.00 şi 13.00. Intrarea este liberă.

«Asociaţia April Hub şi Comunitatea Instagram Craiova sunt organizatorii deja cunoscutei expoziţii #InstaCraiova, ajunsă în 2018 la cea de-a III-a ediţie. Utilizatorii cu un profil public de Instagram sunt provocaţi să surprindă cadre inspirate din Craiova şi din jurul oraşului, apoi să urce fotografiile pe reţeaua socială, utilizând hashtag-ul #InstaCraiova. 100 dintre cele mai expresive fotografii vor fi selectate şi expuse în luna mai a acestui an, la Teatrul „Colibri”. Cei mai creativi instagrameri vor fi invitaţi la evenimente organizate special pentru ei şi vor fi răsplătiţi cu diverse premii», se precizează într-un comunicat de presă al Teatrului „Colibri”.

Din august 2016, de la începerea proiectului fotografic, până în prezent, hashtag-ul #InstaCraiova a adunat aproape 6.000 de fotografii. 100 dintre acestea au fost expuse în fiecare ediţie, în 2016 de la 37 de instagrameri, iar în 2017 de la 48 de instagrameri. Proiectul fotografic #InstaCraiova a fost nominalizat în 2017 la Premiile Webstock, categoria Social Media Projects.