Fanii Ştiinţei pot cumpăra bilete virtuale pentru derby-ul cu FCSB

0
430

Suporterii Universităţii Craiova îşi pot cumpăra bilete pentru derby-ul cu FCSB, programat vineri, de la ora 20.30, pe arena „Ion Oblemenco”, chiar dacă accesul publicului este interzis. Conducerea clubului din Bănie îi „motivează” pe fani să-şi achiziţioneze tichete virtuale, oferind exemplul dinamoviştilor, care au cumpărat deja toate biletele emise pentru meciul cu CFR Cluj, partida fiind „sold-out”. De asemenea, suporterii Ştiinţei sunt îndemnaţi să-şi facă abonamente pentru stagiunea în curs, chiar dacă nu au garanţia că vor vedea vreun meci, până acum 4.000 dintre ei rezervându-şi locul pe stadion.

Preţurile biletelor pentru meciul Universitatea Craiova – FCSB: 10 lei la peluze, 20 la tribuna a doua, 40 la tribuna 1, 50 și 70 de lei la VIP, în timp ce o lojă ajunge la 400 de lei.

„E timpul să arătăm că putem “să umplem stadionul” și în condiții speciale. “Leii” întotdeauna peste “câini”. Obligatoriu cumpără-ți bilet virtual la meciul cu FCSB iar dacă încă nu ți-ai făcut abonament înseamnă ca ești dator echipei și e timpul să-ți faci drum la magazinul oficial, cel mobil sau să accesezi platforma noastră online” este mesajul clubului din Bănie.