Craiova: Jandarmii IJJ Dolj asigură măsurile de ordine la meciul de volei SCMU Craiova – LMV Tricolorul Ploieşti

0
328

Sâmbătă, 16 decembrie a.c., începând cu ora 12.45, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj vor asigura ordinea publică la Sala Polivalentă, din Craiova, cu ocazia desfăşurării meciului de volei masculin, dintre echipele SCMU Craiova şi LMV Tricolorul Ploieşti, eveniment considerat cu un grad mediu de risc. Jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj, în cooperare cu efective din cadrul Poliţiei Locale Craiova, I.P.J. Dolj şi I.S.U. Dolj, vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii la această manifestare sportivă şi vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată.

Spectatorii, trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele de deplasare către locul de desfăşurare al competiţiei, în apropierea şi în incinta Sălii Polivalente, iar la solicitarea forţelor de ordine au obligaţia să prezinte documentele de acces şi actele de identitate, fiindu-le interzis să pătrundă în interiorul locului de desfăşurare al evenimentului în stare vădită de beţie, să introducă băuturi alcoolice, bannere, afişe, steaguri care conţin texte cu caracter obscen, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă. Conform legislaţiei în vigoare vor fi efectuate controale corporale şi ale bagajelor, atât de jandarmii aflaţi în dispozitivele de prefiltrare cât şi la porţile de acces în sală.

Jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă care ar conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice sau manifestări violente, întrucât nu vor fi tolerate acţiuni de natură să tulbure buna desfăşurare a acestui eveniment.