Mihăilă a marcat la Voluntari şi pentru naţionala U21

0
384

Dacă la debutul în naţionala de tineret a reuşit să se implice în două faze din care s-a marcat, atacantul Craiovei, Vali Mihăilă, a înscris primul său gol pentru România U21, în victoria cu 3-0 contra Irlandei de Nord. Astfel, Mihăilă a marcat ambele sale goluri din acest sezon pe arena “Anghel Iordănescu”, după ce punctase şi în victoria Ştiinţei cu 2-1 în Liga I în faţa Voluntariului.

La pauză între România şi Irlanda de Nord a fost 0-0, dar oaspeţii au rămas în 10, după eliminarea portarului. Tudor Băluţă a deschis scorul în debutul reprizei secunde, Vali Mihăilă a făcut 2-0 cu un şut din careu, după o fază cursivă, iar Ciobanu a stabilit scorul final.

Mirel Rădoi a folosit formula: Vlad – Raţiu (Velisar, 63),  Paşcanu, Chindriş,Boboc –  Oaidă, Băluţă (Grigore, 80), Ciobanu –  Man (Neicuţescu, 69),Petre (Ganea, 69), 7. Valentin Mihăilă (Drăguş, 69).

Danemarca este lider, cu 9 puncte (3 jocuri), urmată de Finlanda, 7 puncte (4 j), România, 6 p (3 j), Ucraina, 3 p (3 j), Irlanda de Nord, 2 p (4 j), Malta, 1 p (3 j).

România va juca următorul meci pe 14 noiembrie, acasă, cu Finlanda.