Restricții rutiere pe bulevardul „Dacia” și strada „Frații Golești”

0
157


Astăzi sunt instituite restricții rutiere pe câteva străzi care merg spre cartierul Bariera Vâlcii. Una dintre acestea este strada „Fraţii Goleşti”, sensul dinspre Centru către Bariera Vâlcii, pe sectorul cuprins între intersecţia cu bulevardul „Carol I” şi intersecţia cu bulevardul „Dacia”. Pe acest sector va fi permis accesul doar pentru riverani şi pentru eventualele situaţii de urgenţă.

Tot astăzi este restricţionată circulaţia și pe bulevardul „Dacia”, în zona intersecţiei cu strada „Bariera Vâlcii”, pe cele două benzi destinate sensului de mers dinspre Gară către Craioviţa Nouă, printr-o semnalizare corespunzătoare circulaţia urmând să se desfăşoare în ambele sensuri pe partea rămasă liberă.

De asemenea, sensul giratoriu provizoriu de circulaţie, amplasat în intersecţia bulevardului „Dacia” cu strada „Fraţii Goleşti” şi cu strada „Bariera Vâlcii” va fi mutat în intersecţia bulevardelor „Dacia” și „Carol”.

Restricţii sunt instituite în vederea executării reţelei de canalizare apă menajeră de pe strada „Fraţii Goleşti”, care va prelua canalizarea de pe strada „Bariera Vâlcii”.