Barcelona, record negativ: niciun şut pe poartă cu Bayern!

0
322

Barcelona a pierdut cu Bayern pe Camp Nou, 0-3, la debutul în actuala ediţie a Champions League, într-un meci în care formaţia gazdă nu a avut niciun șut pe poartă, pentru prima dată în istorie. Acum doi ani, catalanii fuseseră umiliţi de bavarezi într-un 8-2, în sferturi.

Reacţiile presei din Spania după o asemenea contraperformanţă a echipei lui Ronald Koeman:

”Portretul impotenței”, titrează AS. ”Un Bayern în treapta a treia a lichidat Barcelona, ​​incapabilă nici măcar să gâdile. Lewandoski, cu două goluri, a executat-o pe Barça, care a ajuns să joace cu copiii”.

“Săraca Barca” a titrat Marca, adăugând: ”Diferența este încă abisală! Nu au fost opt goluri, ca acum 13 luni, dar Bayern continuă să fie cu mult peste Barcelona aflate în tranziție, chiar dacă oficialii clubului nu își asumă acest lucru”.

”Fanii Barça au avut ocazia să vadă din nou un meci din Liga Campionilor pe Camp Nou. Ultima oară când au făcut-o a fost înainte de pandemie, în urmă cu 22 de luni, într-o noapte în care au marcat Messi, Griezmann și Luis Suárez. Niciunul nu mai este la club”, notează Mundo Deportivo.