Înjunghiat într-un scandal petrecut în spatele Aeroportului din Craiova

0
483

Un bărbat de 29 de ani, din Galaţi, a ajuns, în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce a fost înjunghiat în spate. Scandalul în urma căruia bărbatul a fost rănit s-a petrecut în zona Aeroportului Craiova, pe o pistă dezafectată, unde se adunaseră mai multe persoane cel mai probabil pentru o întrecere de maşini, un alt tânăr fiind şi el lovit la cap. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale de la IPJ Dolj au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii incidentului şi participanţii.

injunghiatPotrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii craioveni au fost anunţaţi prin numărul de urgenţă 112, în noaptea de joi spre vineri, aproape de miezul nopţii, de un tânăr, de 21 de ani din Craiova, că, în timp ce se afla pe pista dezafectată din spatele Aeroportului Craiova, cel mai probabil pentru o întrecere de maşini, s-a iscat o altercaţie între mai multe persoane, în urma căreia un bărbat de 29 de ani a suferit vătămări corporale, fiind înţepat de mai multe ori în spate cu un obiect ascuţit. Tânărul care a sunat la 112 a urcat victima în maşina sa, un BMW, şi a adus-o în oraş, până în apropiere de Piaţa Centrală, unde s-a întâlnit cu ambulanţa, dar şi cu echipaje de poliţişti şi mascaţi de la IPJ Dolj care porniseră către Aeroport în urma apelului de urgenţă.

Victima a fost urcată în ambulanţă şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a fost operată, întrucât prezenta mai multe plăgi tăiate pe spate şi pe mâini, şi urmează să se stabilească dacă rănile suferite i-au pus viaţa în primejdie, starea sa fiind bună acum. Tânărul de 21 de ani care l-a adus în oraş a povestit ce a văzut, explicând că el nu a participat la scandal.

 Poliţiştii IPJ Dolj, de la Biroul de Investigaţii Criminale şi Serviciul de Ivestigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au demarat cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul. Se pare că în scandal a mai fost agresat încă un tânăr, cel mai probabil lovit cu bâta în cap, leziunile sale necesitând pentru vindecare un număr de 5 zile de îngrijiri medicale. Problema este că nici una dintre victime nu vrea să depună plângere, astfel că anchetatorii încearcă să facă lumină în acest caz. „S-a deschis un dosar penal în acest caz şi se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele producerii evenimentului, participanţii şi încadrarea juridică a faptelor”, ne-a declarat procuror Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.