Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

0
275

rutieraLucrători din cadrul Formaţiunii Rutiere Dăbuleni, Postului de Poliţie Călăraşi şi un elev din cadrul Şcolii de Agenţi Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, aflat în stagiul de practică, în timp ce executau serviciul de patrulare au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Amărăştii de Jos, în timp ce conducea o autoutilitară fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Miercuri seara, în jurul orei 20.15, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe B. Cristian,  40 de ani, din comuna Cârcea, în timp ce conducea un autoturism, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 12 iulie a.c. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală în cauză şi continuă investigaţiile în conformitate cu prevederile legale.

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova în timp ce executau serviciul de patrulare, pe strada „Poligonului”, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Craiova. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule, în cauză fiind întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul  fără a poseda permis de conducere.

Tot o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova în timp ce executau serviciul de patrulare a oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, condus de I. Stelian, 47 de ani, din Craiova. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul are permisul de conducere reţinut din data de 6 mai a.c., fapt pentru care în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.