Zeljka Nikolic a revenit la SCMU Craiova

0
69

Una dintre jucătoarele care au câştigat Cupa EHF, în 2018, cu SCMU Craiova, va reveni în Bănie. Sârboiaca Zeljka Nikolic (32 de ani) se întoarce după 4 ani la echipa de handbal a Craiovei, după ce a evoluat între timp la SCM Rm. Vâlcea, Gloria Bistriţa şi CSM Bucureşti.

Anuţul revenirii extremei dreapta din naţionala Serbiei a fost făcut de SCM Universitatea Craiova în ziua în care s-au împlinit 6 ani de la câştigarea Cupei EHF. „Anunț special într-o zi specială pentru SCM Universitatea Craiova. Clubul nostru anunță că a ajuns la o înțelegere cu handbalista Zeljka Nikolic, care revine „acasă”, așa cum îi place să spună. Pilon de bază în echipa care a reușit cea mai mare performanță din istoria sportului craiovean, câștigarea Cupei EHF (2018), Nikolic revine în Bănie, iar extrema dreaptă va lupta din nou pentru culorile alb-albastre!   Handbalista este dublă câștigătoare de Liga Campionilor, campioană în Cupa EHF și jucătoare importantă pentru Naționala Serbiei.  Îi urăm bine ai revenit și abia așteptăm să o revedem în tricoul echipei noastre!” este comunicatul SCM Craiova.

Nikolic a devenit campioană a României în acest sezon cu CSM Bucureşti, ea având în palmares, pe lângă Cupa EHF câştigată cu SCMU Craiova, şi două trofee Champions League cu Buducnost, în 2012 şi 2015. Zeljka Nikolic este a doua jucătoare anunţată de SCM Craiova ca noutate pentru sezonul următor, după interul stânga în vârstă de 29 de ani, Camila Micijevic, componentă a naţionalei Croaţiei, cu care a obţinut medalia de bronz la Europeanul din 2020.