Anunţ public final Pallavicini Alessandro si Pozzi Pierangelo

0
62

Anunţ public final

 Pallavicini Alessandro si Pozzi Pierangelo anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare emisa de APM Dolj pentru planul „ELABORARE PUZ PENTRU INTRODUCERE IN INTRAVILAN A DOUA PARCELE S = 36100 MP SI SCHIMBARE DE DESTINATIE IN ZONA MIXTA, SERVICII, COMERT/INDUSTRII, DEPOZITARE IN VEDEREA CONSTRUIRII UNOR IMOBILE CU REGIM MAXIM DE INALTIME P+4E”, propus in com. Podari, sat Braniste, Tarlaua 5, Parcela 1, jud. Dolj– planul nu necesita evaluare de mediu si nu se supune procedurii de evaluare adecvata, urmand a fi supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu.

Documentatia care a stat la baza luarii deciziei etapei de incadrare poate fi consultata in zilele de luni-joi intre orele 800 – 1630 si vineri intre orele 800 – 1400 la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj, str. Petru Rares, nr.1, Craiova sau pe site-ul APM Dolj http://apmdj.anpm.ro.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj (Fax: 0251419035, e-mail office@apmdj.anpm.ro), in termen de 10  zile calendaristice de la data publicarii in mass-media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *