A fost lansat serviciul Digi Storage

0
128

Valentin Popoviciu

RCS & RDS a lansat la finele săptămânii trecute, Digi Storage, unul dintre cele mai accesibile şi rapide servicii de stocare, partajare şi organizare a datelor personale, dedicat clienţilor săi, persoane fizice.

Digi Storage reprezintă punctul unic de stocare a fişierelor (poze, filme, prezentări etc) care poate fi accesat de către clienţii companiei într-un mod extrem de simplu şi de rapid, din orice loc în care există o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile – Android, iOS. Aplicaţiile client pe care le oferă compania se sincronizează automat pentru toate dispozitivele utilizate. „Prin lansarea Digi Storage, RCS & RDS continuă politica de a oferi servicii cât mai bine adaptate cerinţelor şi nevoilor clienţilor săi. Digi Storage oferă flexibilitate, mobilitate, accesibilitate permanentă de oriunde, oricând, oferind în acelaşi timp posibilitatea ca toate datele să fie într-un singur loc, indiferent de tipul echipamentului şi a tehnologiei de acces utilizate.” a declarat Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

Pentru a se putea înregistra ca utilizatori Digi Storage, clienţii RCS & RDS pot obţine datele de acces prin contul de client Digi Care. Interfaţa web Digi Storage reprezintă punctul de acces în contul de stocare de unde clienţii pot descărca aplicaţia Digi Storage pentru PC. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android şi iOS, aplicaţia se poate descărca din store-urile Google şi Apple. Clienţii DigiNet Fiberlink beneficiază de superviteze de download şi upload, dar şi de o reţea performantă de internet, care asigură transferul rapid al datelor, la cele mai accesibile preţuri.