A bătut recordul! Prins circulând cu 127 km/h pe „Calea Severinului”

0
130

Un craiovean de 26 de ani a devenit pieton pentru următoarele 90 de zile, după ce polițiștii de la Rutieră l-au depistat circulând cu 127 km/h pe „Calea Severinului” din Craiova. Alți patru conducători auto care au depășit cu mai mult de 50 de km/h limita legală de viteză au rămas fără permisele de conducere pe o perioadă de trei luni.

În cursul zilei de duminică, poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu lucrători din cadrul Biroului Rutier Craiova şi Formaţiunilor Rutiere de la poliţiile municipale şi orăşeneşti din Dolj, au acţionat pe toate drumurile din județ pentru prevenirea şi combaterea excesului de viteză. „În cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat 163 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în valoare de aproape 25.000 lei, iar dintre acestea 127 au fost aplicate unor conducători auto pentru încălcarea regimului legal de viteză. Mai mult, poliţiştii au reţinut şi 5 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, toate pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a limitei de viteză”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, inspector principal Alin Apostol.

Cel care a fost prins circulând cu cea mai mare viteză a fost George Tudor, de 26 de ani, din Craiova a fost depistat conducând un autoturism Volkswagen pe „Calea Severinului” din Craiova cu viteza de 127 km/h, viteză înregistrată de aparatul radar. Tânărul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 765 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile, după cum au mai precizat reprezentanții IPJ Dolj.