Liderii doljeni ai PSD, PC și UNPR țintesc cel mai bun scor din țară la europarlamentare

1
147

UNPP Dolj a organizat, ieri, „Reuniunea anuală a aleșilor locali”, scopul fiind acela de a analiza activitatea pe care partidul a avut-o anul trecut, precum și programul pe viitor. La reuniunea uperiștilor au fost prezenți și liderii locali ai PSD și PC, care și-au reînnoit obiectivul de a scoate cel mai bun scor pe țară la alegeri europarlamentare. Pe fondul armoniei și prieteniei, s-au aruncat totuși și câteva mici săgeți …

Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, le-a spus uneperiștilor adunați în sala Operei Române Craiova că sunt considerați „prieteni și colegi” în PSD și că nu există motive să se teamă unii de alții. „Ne-am făcut un angajament toți trei, și domnul Bucur (n.r. – Iulian Bucur, președintele PC Dolj) și domnul profesor (n.r. – Gheorghe Bică, președintele UNPR Dolj), că ne vom bate ca această alianță să se lupte pentru cel mai mare scor pe România la alegerile europarlamentare. E o ambiție pe care vrem să o demonstrăm și eu cred că avem și foarte multe șanse să reușim acest lucru”.

Olguța către UNPR: „Ați văzut cam care este forța PSD”

Președintele PSD Craiova, primarul Lia Olguța Vasilescu, i-a asigurat pe uneperiști că împreună vor scoate cel mai bun scor din țară la alegerile europarlamentare. „Ne așteptăm la un scor foarte bun pe municipiul Craiova. Ați văzut într-o campanie electorală, în care ne-ați fost adversari, cam care este forța PSD. Și o să vedeți acum, ca și parteneri, că și forța noastră este mult mai mare alături de dumneavoastră și de PC. Sunt absolut convinsă că municipiul Craiova va scoate cel mai bun scor pe România la alegerile europarlamentare”, a declarat Olguța Vasilescu, care este și unul dintre vicepreședinții PSD la nivel național.

Iulian Bucur către uneperiști: „Nu e o reuniune a PC?”

Mai în glumă, mai în serios, președintele PC Dolj, Iulian Bucur, i-a catalog pe uneperiști drept …traseiști. Privind în sală, conservatorul a făcut următoarea remarcă: „Pe foarte mulți dintre dumneavoastră vă cunosc, chiar la un moment dat mă întrebam dacă nu am greșit cumva sala, dacă nu e o reuniune de la PC”. S-a oprit însă după ce l-a auzit pe Gheorghe Bică ripostând de pe scenă. „Exagerez puțin, sigur domnul președinte are dreptate …”. Liderul PC a ținut să îi asigure apoi pe uneperiști că … „se lucrează foarte bine cu PSD-ul”. Și liderul uneperiștilor doljeni, Gheorghe Bică, a simțit nevoia să-și asigure partenerii de alianţă că partidul său este unul „loial” și „corect”: „Noi suntem corecți. Data trecută nu v-am votat, este adevărat, dar acum, doamna primar, vă asigurăm că tot UNPR-ul vă iubește”.

1 COMENTARIU

Comments are closed.