Spărgători de locuințe cercetați de polițiști

0
95

O bandă de spărgători de locuințe formată din cinci tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani este cercetată de polițiștii doljeni pentru mai multe furturi în urma cărora au creat un prejudiciu de 5.000 lei. Tinerii sunt cercetați în libertate pentru furt calificat.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Calafat privind furturi comise din locuinţe, în dauna mai multor părţilor vătămate din comuna Ciupercenii Vechi, în cursul zilei de ieri au fost identificaţi autorii faptelor, stabilindu-se căe ste vorba despre Alexandru Câmpeanu, de 19 ani, Alin Colțatu, de 18 ani, Florentina Păsărică, de 20 de ani, toţi din comuna Măgura, judeţul Teleorman, Cristian Lipoveanu, de 22 de ani, din satul Ciupercenii Vechi (Calafat) şi Boby Munteanu, de 21 de ani, din oraş Huedin, judeţul Cluj. Oamenii legii au stabilit că aceştia au pătruns în cinci locuinţe, în perioada 01-10 februarie 2014, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 5.000 lei, pe care ulterior le-au valorificat în Calafat şi în municipiul Alexandria, judeţul Teleorman.

„Pe numele celor cinci persoane au fost întocmite acte premergătoar începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării activităţilor infracţionale”, a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.