Profesorii universitari craioveni, trimişi la cursuri de engleză

1
95

Centrul de Traduceri Translatio, Departamentul de Publicaţii şi Mijloace de Informare, Prorectoratul de Relaţii Internaţionale şi Imagine Academică, din Universitatea din Craiova, propune organizarea de cursuri de engleză adresate cadrelor didactice în vederea dezvoltării de programe de studii în această limbă (nivel Licenţă şi Master). Vor fi organizate module de 56 de ore pe nivel de competenţă. Cursurile vor cuprinde o componentă de limba engleză, domeniul general şi domeniu de specialitate: juridic, economic, tehnic, ştiinţe exacte, socio-umane. După absolvirea cursurilor, certificarea competenţei lingvistice în engleză se poate realiza prin intermediul Centrului de limbi moderne Interlingua de la Facultatea de Litere sau candidatul poate solicita recunoaşterea internaţională a acestei competenţe prin susţinerea examenelor TOEFL, IELTS, BEC; ILEC etc.

Cererile de înscriere se găsesc la decanatele facultăţilor şi se depun la Sala 430 până la data de 20 februarie a.c. Constituirea grupelor şi testarea iniţială se va face în prima săptămână a semestrului al doilea.

1 COMENTARIU

  1. D-ra , sau d-na,citind articolul ,m aintrebanm ore de ce-?!_-, daca nea Mircea , ti- dat ordin sa te consulti cu Universitatea , ori sa-ti dea o sponsorizare..prea suna a reclama…!!

Comments are closed.