Reghecampf: “Am fost foarte slabi din toate punctele de vedere”

0
515

După remiza norocoasă cu UTA, în ultimul meci jucat pe teren propriu în 2021, antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a tras concluziile, admiţând că echipa a avut o prestaţie modestă şi nu merita nici punctul câştigat.

“Dezamăgire mare pentru jocul pe care l-am practicat. Am fost foarte slabi din toate punctele de vedere. Trebuie să fim bucuroși că am câștigat un punct în seara asta. Au fost net superiori la fiecare duel. Am avut și o scurtă ședință după meci. Schimbările nu au adus nimic. Fiind ultimul meci de acasă din acest an speram să arătăm altfel. Nu cred că este o criză, ne lipsesc jucători importanți. Nu reușim să ieșim cu pase din apărare, nu avem o construcție bună.  Koljic are comoție, sperăm să fie bine. Trebuie să ne revenim și să mergem la Mediaș și să câștigăm. O să avem o perioadă de pregătire unde trebuie să ne pregătim pentru partea a doua a sezonului. Sperăm să recuperăm din accidentați și să-i pregătim la un nivel foarte înalt. În moment de față trebuie să ne gândim la playoff, trebuie să fim realiști. La cum am jucat astăzi, nu putem să vorbim de titlu. O să vedem ce facem în iarnă, nu putem să anunțăm nimic când mai avem o etapă de jucat până la pauză” a spus Reghecampf la Digisport.

Dan Nistor a adăugat: “A fost cel mai slab meci al nostru din sezon. Nu înțeleg ce s-a întâmplat cu noi, dar mâine o să mai avem o ședință și o să vedem ce am făcut bine și ce nu. Trebuia să le oferim suporterilor o victorie pentru că au venit lângă noi într-un număr destul de mare. Mai avem o etapă și trebuie neapărat să câștigăm pentru că trebuie să prindem play-off-ul. Nu știu dacă e o criză, dar trebuie să vedem unde am greșit. Trebuie să ne calificăm în play-off și după aceea o să vedem ce o să fie”.