PENNY a inaugurat un centru logistic la Filiași

0
513

PENNY a inaugurat, astăzi,  cel de-al patrulea depozit logistic, situat în Filiasi, județul Dolj. După inaugurarea centrului, PENNY devine cel mai important investitor din zonă.

Acest depozit este realizat conform standardelor BREEAM și va îngloba și tehnologia de recuperare a căldurii din sistemul frigorific. La eveniment au fost prezenți : Daniel Gross, CEO Penny România; Cristoph Matschke, membru al Consiliului REWE International AG, Marous Olariu, managerul Penny România precum și Gheorghe Ilie Costeluș, fost primar al Filiașului, cel care și-a pus amprenta pe proiectul investițional al localității doljene

Discounterul german Penny are 276 de magazine în România după ce anul trecut a inaugurat 20 de unităţi noi. Pentru 2021 compania va accelera uşor ritmul pentru a atinge pragul de 300 de magazine.  Compania preferă să investească în logistica proprie mai degrabă decât să meargă în chirie.

Retailerul Penny România îşi propune să investească 5,128 milioane de lei, echivalentul a peste un miliard de euro, până în 2029, în principal în extinderea reţelei sale până la un total de 619 magazine şi șase centre logistice.