Craiova: Primul magazin Partener Enel s-a deschis pe bulevardul „Carol I”

1
2659

Primul magazin Partener Enel din Craiova a fost deschis astăzi, astfel încât clienții persoane fizice și juridice vor beneficia de un punct dedicat de vânzări și vor putea să profite de oferte personalizate pe piața liberă atât pentru energie electrică, cât și pentru gaze naturale. „Furnizorul de energie nu trebuie să fie doar furnizor de energie, el poate să aibă și alte servicii. Și le veți găsi aici, în magazin: poți să cumperi becuri LED în rate, pe factură, sau aparat de aer condiționat sau să schimbi centrala termică. Și acesta este doar începutul”, a precizat, la deschiderea oficială, Sergiu Ion, Manager Relații Media – Enel România.

Începând de astăzi, clienții persoane fizice și juridice din zonă pot veni la punctul de vânzare din bulevardul „Carol I”, nr. 8, bl. 21A, sc. 2, parter, pentru a profita de consultanță de specialitate și oferte dedicate la alegerea furnizorului de electricitate și gaze naturale. Echipele activează atât în oraș cât și în zonele rurale, prin specialiști dedicați. De luni până vineri, între orele 9.00 și 18.00, specialiștii din magazin vor oferi consultanță cu privire la ofertele de energie, vor prezenta produsele și serviciile Enel, vor oferi asistență pentru contractare și oferte personalizate pentru clienții persoane fizice și juridice.

În plus, clienții persoane fizice pot beneficia de serviciile cu valoare adăugată pe care Enel le furnizează, alegând unul dintre pachetele Enel Asistență, care oferă acces la servicii precum: reparații și intervenții la instalații electrice interioare, reparații de lăcătușerie, reparații ale instalațiilor de încălzire a apei, verificare tehnică a instalației de gaz, intervenții de urgență la instalația de gaz și centrala termică, verificarea centralei termice pe gaz. Pentru clienții persoane juridice, pachetul Enel Confort asigură, pe lângă tarife avantajoase, intervenție imediată în caz de deteriorare a instalațiilor electrice și verificarea anuală a prizelor de pământ.

Aceste servicii oferă acces la o echipă de profesioniști pentru sprijin în reparații ale instalațiilor, oferind servicii de calitate, rapid și eficient, 24 de ore pe zi, printr-o rețea de firme specializate, administrată de compania Europ Assistance.

Odată cu deschiderea către concurență a piețelor de energie, a fost implementat cadrul legal care să permită tuturor consumatorilor de energie electrică și de gaze naturale, indiferent de natura consumului (casnic sau noncasnic), să uzeze de dreptul de eligibilitate, adică să își aleagă furnizorul dorit și să încheie cu acesta contracte pentru furnizarea energiei electrice pentru locul sau locurile de consum. Schimbarea furnizorului de energie electrică de către clientul final se face în conformitate cu Ordinul ANRE nr. 105/2014, fiind un proces gratuit și nu implică modificări de ordin tehnic ale instalațiilor de utilizare.

Pentru mai multe detalii despre ofertele Enel Energie și Gaz, craiovenii sunt așteptați în magazinul Partener Enel. „Este primul magazin Partener Enel deschis la Craiova și cel mai mare din zona Olteniei. Lumea energiei se schimbă. Furnizorul de energie nu mai trebuie să fie doar acea companie care trimite o factură o dată pe lună și cu care interacționezi doar atunci când ai o problemă legată de un contract. Trebuie să avem o relație mult mai apropiată cu clienții, o relație în care clientul să ne poată găsi într-un spațiu mai prietenos, unde să aibă consultață dedicată referitoare la produse. Produsele se schimbă. Furnizorul de energie nu trebuie să fie doar furnizor de energie, el poate să aibă și alte servicii. Și le veți găsi aici, în magazin: poți să cumperi becuri LED în rate, pe factură, sau aparat de aer condiționat sau să schimbi centrala termică. Și acesta este doar începutul. Pentru că, în timp, la fel cum s-au schimbat alte domenii de activitate, și energia, care este prin definiție un sector tradițional și care se mișcă greu, se va schimba. De aceea am deschis magazinul, de aceea este un spațiu prietenos”, a precizat, la deschiderea oficială, Sergiu Ion, Manager Relații Media – Enel România. Acesta a tăiat panglica inaugurală împreună cu Liliana Dumitru, director CERNA – partener de vânzări Enel, de viceprimarul Craiovei Stelian Bărăgan și de Sorin Manda – city manager, Primăria Craiova.

***

Enel este o companie energetică multinațională, unul dintre liderii integrați pe piețele globale de electricitate, gaze naturale și energii din surse regenerabile. Enel este una dintre cele mai mari companii de utilități din Europa după capitalizarea de piață și una dintre primele companii de electricitate de pe continent în ceea ce privește capacitatea instalată și EBITDA raportat. Grupul Enel activează în peste 30 de țări din lume, având o capacitate instalată netă de producție de energie de circa 89 GW. Enel distribuie electricitate printr-o rețea de peste 2,2 milioane de kilometri, are circa 73 de milioane de clienți casnici și companii în toată lumea, care reprezintă cea mai mare bază de clienți comparativ cu firmele europene din domeniu. Divizia de energii regenerabile Enel Green Power operează unități de producție cu o capacitate instalată de 43 GW din surse eoliene, solare, geo-termale și hidro în Europa, cele două Americi, Africa, Asia și Australia.

***

Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piața din România din 2005. Enel are 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienți. Companiile E-Distribuție operează rețele cu o lungime totală de aproximativ 128.000 de kilometri în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție, și dezvoltă un program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a siguranței și performanței rețelelor și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel. Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt importanți furnizori de energie în România, având în ofertă atât energie electrică și gaze naturale, cât şi servicii cu valoare adăugată (precum servicii de asistenţă, produse de iluminat, servicii de asigurare, aer condiționat etc).

1 COMENTARIU

  1. SI LA BRĂILA CÂND VOM VORBI DE UN SEDIU,MAGAZIN,PUNCT LUCRU?? EXISTĂ O LOCAȚIE GOALĂ PE STRADA REPUBLICII.IN FOSTA LOCAȚIE RDS..

Comments are closed.