Concert André Rieu în transmisiune prin satelit, la cinema „Patria”

0
44

Andre Rieu (12)D’STARS, în parteneriat cu RADEF RomâniaFilm, vor prezenta sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu ora 19.00, la cinema „Patria” din Craiova, spectacolul muzical „André Rieu: Crăciunul cu André”. O celebrare festivă, ce include un concert de Crăciun, nemaidifuzat până în prezent, cu faimoase piese precum Hallelujah, Jingle Bells, White Christmas şi multe altele, interpretate de André Rieu şi faimoasa sa Orchestră „Johann Strauss”, alături de sopranele şi tenorii săi. Spectacolul este transmis prin satelit şi durează 135 de minute, fără pauză. Biletele se pot cumpăra de la casieria cinema „Patria” Craiova.

Modalitatea de-a viziona la cinema un concert muzical în transmisiune prin satelit este o premieră pentru Craiova, oraşul alăturându-se astfel altor comunităţi urbane româneşti (Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Piteşti, Oradea, Tg. Mureş, Satu Mare, Deva, Suceava) care oferă deja publicului local astfel de evenimente. Iniţiativa acestui mod modern de a viziona spectacole şi la Craiova aparţine firmei româneşti D’STARS, care de 6 ani se ocupă de astfel de evenimente, realizate ca transmisiuni prin satelit din mari capitale ale lumii.

„Portofoliul de transmisiuni al D’STARS conţine spectacole de la Metropolitan Opera New York, Teatro alla Scala Milano, Royal Opera House Londra, Bolşoi Teatr Moscova, Filarmonica din Berlin, Teatro Real Madrid, Gran Teatre del Liceu Barcelona, concerte din muzica tinerelor generaţii gen Ed Sheeran, Back Street Boys etc.”, precizează reprezentanţii firmei, într-un comunicat de presă. Primul spectacol muzical ca şi transmisiune prin satelit pe care D’STARS îl propune craiovenilor este un concert André Rieu – artist care nu mai are nevoie de nici o prezentare în România. Cartea sa de vizită sunt cele peste 70.000 de bilete vândute la suita de concerte pe care le-a susţinut în iunie 2015 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Ca o exclusivitate pentru publicul din cinematografe, cu prilejul spectacolului „André Rieu: Crăciunul cu André” muzicianul îşi va invita fanii în Maastricht, pentru un tur live prin oraşul său natal gătit de sărbătoarea Crăciunului. De asemenea, acesta va participa la o sesiune de întrebări şi răspunsuri în compania gazdei CinemaLive, Charlotte Hawkings, care îi va pune artistului întrebări adresate de publicul din cinematografe.

Andre Rieu (1)

Andre Rieu (2)

Andre Rieu (3)

Andre Rieu (4)

Andre Rieu (6)

Andre Rieu (7)

Andre Rieu (8)

Andre Rieu (9)

Andre Rieu (10)

Andre Rieu (11)

Andre Rieu (13)

Andre Rieu (14)

Andre Rieu (15)

Andre Rieu (5)