Economii de până la 80% la achiziţia de echipamente IT recondiţionate

0
75

Costurile relativ ridicate ale echipamentelor IT noi pot fi reduse semnificativ prin achiziţia unora care au fost recondiţionate (refurbished). Produsele IT refurbished sunt echipamente trecute printr-un sistem de selecţie, testare şi ambalare conform unor standarde specifice, având preţuri mai mici cu 30 – 80% comparativ cu acelaşi produs în stare nouă.               

achizitiiAtunci când ne referim la produse refurbished (recondiţionate) trebuie menţionat faptul că acestea nu au fost folosite de către consumatorii finali. Madd Electronics Group s-a înfiinţat în 2002, având ca domeniu de activitate comercializarea de echipamente IT refurbished şi second-hand. De-a lungul anilor, şi-a câştigat reputaţia de a fi unul dintre cei mai serioşi furnizori de servicii IT complete din Cluj Napoca şi nu numai. Compania are o cifră de afaceri de peste 2 milioane euro pe an şi o echipă formată din 24 de angajaţi repartizaţi la sediul principal din Cluj-Napoca şi in punctele de comercializare din Bucuresti şi Iaşi. „Compania noastră a crescut şi se simţea nevoia unui sistem complex care să acopere tot ceea ce avem nevoie în materie de sistem informatic ERP. Am ales soluţia furnizată de Transart, B-ORG ERP, aceasta fiind personalizată şi integrată cu platforma de comenzi on-line pentru a putea eficientiza fluxurile de lucru şi a asigura un grad ridicat al serviciilor oferite clienţilor noştri.” a declarat Eduard Narita, Manager – Madd Electronics Group.achizitii 1

„Calitatea produselor este garantată şi de partenerii pe care-i susţinem”

Începând cu 2011, Madd Electronics este membru în programul MAR (Microsoft Authorized Refurbisher), fiind de altfel premiată în cadrulMicrosoft Refurbisher Video Competition. Doar două firme din România au întrunit standardele de calitate şi au fost acceptate în acest program, ceea ce înseamnă că pe toate echipamentele recondiţionate comercializate se poate preinstala software licenţiat Microsoft. „Calitatea produselor este garantată şi de partenerii pe care-i susţinem în diverse proiecte sociale sau artistice. Printre evenimentele în care ne-am implicat putem aminti: TIFF (partener tehnologic din anul 2007), UNTOLD Festival, TEDx Cluj, TEDx Eroilor, ComiCon, Polisport, Polihack”, a precizat Narita.