UCL: Liverpool şi Man City completează careul de aşi

0
335

Dacă prima seară a returului sferturilor Champions League a fost a echipelor spaniole, cea de-a doua a fost a englezilor. Între cele două dueluri directe, din Premier League şi FA Cup, Liverpool şi Manchester City au bifat calificarea în semifinalele Champions League, unde se vor duela cu Villarreal, respectiv cu Real Madrid.

Misiunea uşoară a fost pentru “cormorani”, care câştigaseră cu 3-1 la Lisabona, iar pe Anfield au înregistrat o remiză spectaculoasă, 3-3, cu Benfica. Precum în tur şi ca acum 4 ani, în RB Leipzig – Universitatea Craiova 3-1, Konate, a marcat cu capul la un corner, apoi Bobby Firmino a reuşit dubla, pentru oaspeţi punctând Ramos, Yaremciuk şi Nunez. Cu avantajul net din tur,  Klopp i-a menajat pe Salah, Mane, Van Dijk, Fabinho, Arnold şi Robertson pentru duelul cu City, de sâmbătă.

“Cetăţenii” lui Guradiola au avut ceva emoţii pentru calificare. După 1-0 în tur, City a terminat 0-0 în returul cu Atletico Madrid, dar gazdele puteau împinge meciul în prelungiri, la ocaziile din final de meci, când Simeone a aruncat în teren tot ce avea mai ofensiv pe bancă, dar a riscat un pic prea târziu.