Ouzounidis şi Mateiu, optimişti înaintea semifinalei Cupei României

0
754

Universitatea Craiova întâlneşte Viitorul Pandurii Târgu Jiu în semifinalele Cupei României, în dublă manşă, turul fiind programat pe stadionul „Ion Oblemenco”, miercuri, de la ora 19. Antrenorul Marinos Ouzounidis consideră că echipa sa este favorită la calificare şi trebuie să se impună net din prima manşă.

„Suntem favoriţi, fiind echipa mai bună, dintr-un eşalon superior faţă de Viitorul Pandurii, dar trebuie să ne respectăm adversarul, să tratăm meciul foarte serios. Sper să facem un joc de calitate şi să reuşim un rezultat pozitiv, chiar unul care să ne dea şanse mari de calificare. Este important să luăm o opţiune pentru calificare, înaintea meciului retur, care va fi în deplasare” a declarat Marinos Ouzounidis.

Alexandru Mateiu consideră şi el că accesul în finală trebuie asigurat din primul tur al semifinalei cu Viitorul Pandurii.

„Consider că va fi un meci dificil, meciurile din Cupa României sunt imprevizibile, trebuie să-l tratăm foarte serios şi să tranşăm din prima manşă calificarea. Avem emoţii pozitive, trebuie să dăm maximum, mai ales că jucăm acasă şi să ne facem un avantaj suficient de mare înaintea returului” a declarat mijlocaşul de 31 de ani.