PSG şi Chelsea pierd, dar se califică în semifinalele Champions League

0
134

PSG şi Chelsea au pierdut manşa a doua în sferturile de finală ale Champions League, dar s-au calificat în penultimul act al competiţiei.

Pe Parc de Princes, gazdele au avut trei bare în prima repriză cu Bayern, dar la pauză era 0-1, după reuşita lui Choupo Moting, camerunezul care îi califica anul trecut pe parizieni în semifinale, în detrimentul Atalantei. Repriza secundă a fost aprigă, iar calificarea a stat în cumpănă până la ultimul fluier, însă PSG a rezistat şi s-a revanşat pentru finala pierdută în stragiunea trecută în faţa bavarezilor. Fără Lewandowski, Gnabry, Sule, Douglas Costa, Goretzka şi Tolisso, deţinătoarea trofeului n-a putut remonta acel 2-3 din tur. PSG se va duela în semifinale cu învingătoarea dublei Man City – Dortmund (2-1 în tur pentru englezi).

PSG – Bayern Munchen 0-1 (Choupo-Moting 40)

FC Porto iese din competiţie frumos, cu o victorie pe terenul lui Chelsea, 1-0, şi un gol de senzaţie reuşit de iranianul Mehdi Taremi, dintr-o foarfecă perfectă. Reuşita a venit abia în prelungiri, iar echipa lui Tuchel merge în semifinale, datorită succesului cu 2-0 din tur. În penultimul act, Chelsea întâlneşte Real Madrid sau Liverpool (3-1 în tur pentru Real).

Chelsea – FC Porto 0-1 (Taremi 90+4)