Ieşenii sunt convinşi că vor da restart cu Craiova

0
189

Antrenorul principal al celor de la Poli Iaşi, Mircea Rednic, este optimist în privinţa duelului cu Universitatea Craiova, mai ales că nu are niciun absent pentru partida de sâmbătă.  “Pentru următorul joc am tot lotul la dispoziție, fără accidentați sau suspendați. E momentul să obținem un rezultat pozitiv, mai ales că mi-am propus 6 puncte în aceste 2 partide până la play-out. Am mai avut experiențe cu Universitatea Craiova. Am pierdut un campionat, iar ei au pierdut o calificare in cupele europene. Eram jucător la Rapid în acea perioadă. Dintre cele două meciuri pe care le avem de disputat cu ei îmi doresc mai mult să câștigăm sâmbătă. Până în martie, când jucăm în Cupă contra lor mai este timp. Oricum, ne focusăm pe ambele competiții. Îmi doresc foarte mult să ne calificăm în semifinale.”

Poli Iaşi are 9 eşecuri şi un egal în ultimele 10 etape

Mijlocașul Nicandro Breeveld a declarat şi el că este momentul revenirii, după ce Poli Iaşi a ajuns la 9 eşecuri şi un egal în ultimele 10 etape: “Știm că Universitatea Craiova este o echipă bună. Va fi un meci greu. Noi vom intra pe teren cu respect față de adversari, dar nu mai mult decât trebuie și vom lupta pentru puncte. Suntem pe locul pe care suntem și trebuie să ieșim din această situație. Pentru asta lucrăm la antrenamente. În meciurile care au trecut, adversarii nu au fost mai buni decât noi și totuși am pierdut. Cred că ne-a lipsit șansa.

Atacantul Andrei Cristea a vorbit despre duelul cu fosta sa echipă, Universitatea Craiova, declarând că speră să recidiveze și în meciul din Copou, după ce în tur a deschis scorul, pe „Ion Oblemenco”. ”Suntem pregătiți pentru acest duel, un mare avantaj pentru noi este că jucăm în fața unei echipe puternice, pentru că noi în acest sezon am făcut meciuri foarte bune împotriva echipelor puternice. Consider că de la acest meci va începe panta noastră ascendentă în campionat și vom lega mai multe rezultate favorabile. Este nevoie de un rezultat pozitiv, clar, o victorie îți dă încredere, îți dă liniște, îți consolidează relațiile de joc. Dacă vom câștiga un meci, cu totul alta va fi exprimarea și jucătorilor noi. Îmi doresc să înscriu împotriva Craiovei, dar și a celorlalte echipe. Este un meci special pentru mine, pentru că am jucat acolo, cunosc foarte bine atmosfera. Mi-aș dori foarte mult să fim atenți, pentru că întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, rapizi, de contraatac, care ne vor pune probleme. Va trebui să avem mai multă răbdare. Sunt convins că vom scoate un rezultat pozitiv”, a declarat Andrei Cristea.