Lotul Craiovei şi-a mutat cartierul general în Belek

0
119

Prima şedinţă de pregătire s-a desfăşurat în sala de forţă a resortului Papillon Ayscha

Lotul Universităţii Craiova a ajuns luni seara în Antalya, cu cinci ore întârziere din cauza condiţiilor meteo care au întârziat decolarea de pe aeroportul „Henri Coandă”. Schimbările de program au continuat şi după aterizarea în staţiunea de la Marea Egee. Astfel, tot din cauze climaterice, delegaţia olteană şi-a mutat cartierul general de la Kemer în staţiunea Belek, acolo unde este programat şi cel de-al doilea cantonament. Craiovenii s-au cazat la resortul Papillon Ayscha, tot de cinci stele, unde vor rămâne până pe 26 ianuarie.

Prima şedinţă de pregătire din cel dintâi stagiu în Antalya a fost condusă de staff-ul Craiovei ieri dimineaţă. Cum condiţiile meteo nu au permis desfăşurarea şedinţei de pregătire pe teren, în Antalya fiind vreme ploioasă, juveţii s-au pregătit în sala de forţă a hotelului Papillon. Preparatorul fizic Cornel Blejan şi antrenorul secund Ionuţ Moşteanu au dat indicaţii jucătorilor craioveni. Alb-albaştrii au fost împărţiţi în două grupe şi au trecut rând pe rând la aparatele de forţă.

Staff-ul tehnic al Universităţii Craiova a stabilit un program spartan de pregătire în primul cantonament din Antalya, unul dintre obiectivele principale fiind reprezentat de acumulările fizice. Astfel, astăzi, miercuri şi joi, băieţii lui Cârţu şi Săndoi au programare două şedinţe de pregătire, atât dimineaţa, cât şi după-amiaza, în vreme ce vineri a fost stabilită o singură şedinţă de antrenament. Primul amical al Ştiinţei este sâmbătă, cu formaţia lui Bogdan Stancu, Genclerbirligi Ankara, locul 8 în prima ligă din Turcia.  Partida cu formaţia din Superliga turcă se va disputa de la ora 17, la baza de pregătire Sport Centrul Titanic din Belek.