Un băieţel de 5 ani, premiat de Wizz Air și Aeroportul din Craiova

0
654

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, şi-a premiat, ieri, pasagerul cu numărul 150.000, în persoana unui băieţel, Cristian Jerca, în vârstă de 5 ani, care a venit pentru prima oară în România, să-şi viziteze bunica din judeţul Olt.

Directorul Aeroportului Internaţional Craiova, Mircea Dumitru, a precizat cu această ocazie, că Wizz Air îi va da micuţului un voucher de călătorie, până la finele anului viitor, unde vrea el, pe destinaţii din Craiova, dus-întors. «Şi asta nu e tot. Denis, „ambasadorul” Wizz Air în România, i-a adus lui Cristian macheta unui avion, care va fi o amintire frumoasă pentru băieţul norocos. Din partea Aeroportului, Cristian va primi cadouri, dulciuri şi mici suveniruri», a subliniat Mircea Dumitru, directorul Aeroporului Internaţional Craiova.

Cristian Jerca locuieşte în Italia, la Firenze, și a venit împreună cu mama să-şi vadă rudele din judeţul Olt. Părinţii i-au luat bilet micuţului din Bologna, iar norocul i-a surâs, fiind cel de-al 150.000 pasager. Ieri, Cristian Jerca s-a întors acasă, în Italia, tot cu o cursă Wizz Air, Craiova-Bologna. Micuţul a vorbit cu jurnaliştii, a făcut fotografii alături de familia din România şi a spus că îi place să călătorească cu avionul. Cristian Jerca va reveni pe Aeroportul din Craiova în vara anului viitor.