Tragedie, în această dimineaţă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova

1
402

În această dimineaţă, o femeie însărcinată, în vârstă de 36 de ani, a murit în Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean Craiova, unde a ajuns cu febră și dificultăți de respirație. 

Femeia   a fost adusă din Băilești, noaptea trecută, la Spitalul “Filantropia”, dar a fost trimisă  la Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Craiova. Pentru că avea febră și respira greu, femeii i s-a făcut testul pentru Covid și a fost dusă în izolator în așteptarea rezultatului. Din nefericire,  gravida a intrat în stop cardiorespirator și, în ciuda eforturilor medicale, nici ea și nici copilul nu au mai putut fi salvați. La SCJU Craiova a fost demarată o anchetă în acest sens, pentru a fi stabilite împrejurările în care a avut loc tragedia.

 

1 COMENTARIU

  1. In asteptarea rezultatului precis nu i s-a dat niciun tratament. Neglijata de la inceput pana la sfarsit. A fost consultata… La ce a ajutat asta daca nu si faceti ceva? Cica nici ea nici copilul nu au putut fi salvati. Dar ce, ati incercat macar sa salvati copilul? L-ati scos si nu a trait? Ma indoiesc.

Comments are closed.