Studenţia poate fi mai mult decât facultate

0
158

Echipa AIESEC Craiova oferă studenţilor, şi în această toamnă, oportunitatea de a i se alătura până pe 19 octombrie. Pornind de la mesajul simplu de “Studenţie mai mult decât facultate”, organizaţia doreşte să încurajeze studenţii în a căuta noi oportunităţi de dezvoltare, de a fi responsabili în timpul anilor de facultate şi de a se implica în diverse activităţi care să le contureze o viaţă de student care să ii provoace cu adevărat.  Profilul studentului pe care AIESEC îl caută este al unui tânăr activ, motivat, dornic de a se dezvolta atât personal, cât şi profesional, responsabil, care să lucreze bine în echipă, fiind deschis către idei noi, însă mai ales către internaţionalism. Facultăţile în cadrul cărora se va face o promovare intensă vor fi Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, Facultatea de Economie şi Administrarea afacerilor, Facultatea de Litere, Facultatea de Ştiinţe Sociale, Facultatea de Ştiinţe exacte – Matematică şi Informatică din Craiova, însă înscrierile sunt deschise către toţi studenţii, indiferent de profilul studiilor.  Cei care se vor înscrie, vor trece printr-un proces de selecţie ce include un joculeţ comportamental şi un interviu individual. Le vor fi testate, astfel, abilităţile de a lucra în echipă, motivaţia de a face parte din AIESEC, dorinţa de a învăţa lucruri noi, dar şi cunoştinţele de limba engleză, întrucât organizaţia este internaţională.

Prezentă în 113 ţări şi teritorii şi cu mai mult de 86.000 de membrii, AIESEC este cea mai mare organizaţie de tineri la nivel internaţional, structurată ca o platformă de dezvoltare a abilităţilor de leadership în rândul tinerilor. AIESEC oferă membrilor săi stagii internaţionale de practică, oportunităţi de leadership şi o reţea internaţională de învăţare, fiind prezentă în Craiova de 21 de ani, iar la nivel global având o tradiţie de 64 de ani.

 

Înscrierile se pot face până pe 19 octombrie prin completarea unui formular fizic ce poate fi găsit la standurile AIESEC din Universitate şi Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică sau accesând site-ul www.aiesec-craiova.org.