Postul de director al DSP Dolj, scos la concurs

0
50

După ce timp de mai bine de un an la conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj s-a aflat un director executiv interimar, săptămâna viitoare va fi organizat concurs pentru ocuparea acestui post. Trei candidaţi s-au înscris în cursa pentru fotoliul de conducere al DSP-ului.

Concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Dolj este programat miercurea viitoare, în data 17 octombrie a.c. şi va avea loc la Bucureşti, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Tot atunci va fi programată şi proba suplimentară, de testare a cunoştinţelor în domeniul tehnologiei informaţiei. Aceasta  constă în parcurgerea a 15 întrebări de tip grilă pe parcursul a 15 minute. În conformitate cu condiţiile de participare la concurs probele suplimentare cuprind subiecte, pe mai multe niveluri de dificultate.

La concurs s-au înscris Bebe Martin – actualul director executiv interimar al Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, George Beţiu – secretarul Colegiului Medicilor Dolj şi Mariana Cismaru – din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Olt.

Concurs va fi organizat şi pentru postul de director adjunct al DSP Dolj. Pentru această funcţie s-au înscris doi candidaţi: dr. Ludmila Prunariu şi dr. Jan Pârgaru, ambii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj.