A fost înmânată cea de-a treia cupă a Olimpiadei de Fotbal şi ultima din acest an şcolar

0
500
Opt echipe ale școlilor gimnaziale din Craiova și 10 echipe ale școlilor din Murgași, Drăgotești, Fărcaș, Teasc, Rojiște, Terpezița, Vela, Drănic, Sadova și Mârșani s-au înfruntat pe stadionul Centrului Turistic pentru Agrement și Sport din Craiova.
Finala s-a jucat între elevii Școlii Gimnaziale “Nicolae Romanescu” și cei ai Școlii Gimnaziale “Elena Farago”, din Craiova, și a fost câștigată de prima echipă, după o etapă în care toți sportivii au jucat cu mult entuziasm.
“La aceste meciuri au fost prezenți și reprezentanții cluburilor craiovene de fotbal din Liga I, interesați să descopere talente în rândul tinerilor jucători.Următoarele etape ale Olimpiadei de Fotbal, o competiție inițiată și sprijinită de Consiliul Județean Dolj, vor continua la toamnă, atunci când se va stabili și care este cea mai bună echipă din județ”, a declarat Cosmin Vasile, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, prezent la toate competiţiile. Şeful dministraţiei judeţene a şi  înmânat de altfel cea de-a treia cupă a Olimpiadei de Fotbal şi ultima din acest an şcolar.