Cinci localităţi doljene se pregătesc de alegeri parţiale

1
531
Cinci localităţi doljene se pregătesc de alegeri parţiale : Filiaşi, Ostroveni, Catane, Sadova şi Terpeziţa. PSD a început ieri campania electorală, iar în prima zi de campanie, în mijlocul doljenilor a fost prezent,  Marcel Ciolacu, președintele PSD. Cosmin Vasile , preşedintele Consiliului Judeţen Dolj şi Lia Olguța Vasilescu, edilul Craiovei, i-a prezentat liderului social-democraţilor candidații  la funcția de primar pentru cele cinci localități din județ unde se vor desfășura alegeri pe data de 27 iunie. “Avem echipe câștigătoare pentru Filiași, Ostroveni, Sadova, Terpezița și Catane….”, susţine Cosmin Vasile.
La Filiași, Marin Gheorghe este omul care va continua proiectele fostului edil, Costeluș Gheorghe. “Orașul a înflorit sub administrația lui Costeluș, iar localnicii i-au oferit 90% din voturile lor, la alegerile din septembrie” explică preşedintele CJ Dolj.
La Ostroveni, Florin Cîrciu candidează din poziția de viceprimar, susținut de Silviu Preduș, primarul ales în septembrie cu un scor covârșitor de 84%.
     Pentru Sadova, PSD îl susține pe cel mai tânăr dintre candidați, Mihai Iulian Safta, un antreprenor de 32 de ani. Acesta spune că are mai multe proiecte pentru localitate. El este fiul defunctului primar.
       Terpezița este localitatea care îl va avea primar pe Cristian Nuță, de profesie inginer. Şi acest susţine că va merge pe urmele fostului primar, Constantin Popa.
            Pentru Catane a intrat în luptă Gheorghe Mărgărit, viceprimar, cel care a preluat frâiele localității după ce primarul ales s-a stins din viață. “Este un om pregătit să continue dezvoltarea localității, implicat și gospodar.Împreună cu președintele Marcel Ciolacu și  întreaga echipă a PSD Dolj am pornit apoi către Sadova, Ostroveni și Catane, pentru primele întâlniri oficiale cu electoratul. Am întâlnit oameni hotărâți, care au înțeles că echipa PSD este cea mai bună alegere pentru localitatea lor. Împreună continuăm să transformăm Doljul într-un comunitate cu adevărat europeană! “, mai spune şeful administraţiei doljene.

1 COMENTARIU

  1. plimbari aerisite … datu’ larg cu parerea … vrajeala c-o sa fie mai bine cu de-alde ai nostri … burtoiu plin … paralutele vin gramada … zambim si prostim oamenii si zicem ca e misto traiu’ cu si despre pesede …

Comments are closed.