Depunere numerar în orice cont bancar deschis la BCR

0
1100

Banca Comercială Română  a dezvoltat o nouă funcţionalitate pentru maşinile multifuncţionale şi pentru ghişeele automate (APT), aceea de depunere numerar în orice cont bancar deschis la BCR. Operaţiunea este disponibilă atât pentru clienţii persoane fizice, care au posibilitatea să facă depuneri în lei (la MFM şi APT), euro şi dolari (doar la MFM), cât şi pentru persoanele juridice (microîntreprinderi/PFA), care au opţiunea depunerii în moneda naţională.automat

           Comisionul pentru această nouă operaiune de depunere la maşinile multifuncţionale şi la ghişeele automate este de 2 lei pentru depunerile în lei şi un euro sau un dolar pentru depunerile în valută, cu 50% mai mici decât cele percepute la ghişeu. Limita maximă de tranzacţionare este de 10.000 EUR / zi sau echivalentul în lei. “Suntem continuu preocupaţi de digitalizarea canalelor alternative de banking şi de găsirea unor soluţii eficiente şi uşor de utilizat de către clienţii noştri. Prin această nouă funcţionalitate suntem în măsură să acoperim la terminalele self-service BCR peste 90% din tranzacţiile pe care un client le poate face la ghişeul unei unităţi. În plus, costurile pentru client sunt minime având în vedere că am eliminat comisioanele de retragere numerar la terminalele self-service încă din octombrie 2015, iar costurile pentru celelalte tranzacţii sunt cu până la 50% mai mici decât la ghişeu” a declarat Marian Ignat, Director Executiv Digital Banking, BCR.

             BCR dispune de cea mai mare reţea de terminale Self-Service din piaţa locală printr-o flotă de 2616 ATM-uri şi terminale care acceptă depuneri de numerar şi operaţiuni complexe, şi anume 1927 ATM-uri, 79 maşini multifuncţionale şi 529 de ghişee automate (echipamente tip Self-Service la care clienţii BCR, persoane fizice, pot efectua singuri operaţiunile dorite: plata facturilor, alimentarea conturilor curente sau rambursarea sumelor pentru cardul de credit) şi 160 automate de schimb valutar.