Cetățenii domiciliați în comuna Coțofenii din Dos vor putea obține acte de identitate de la Serviciul de Evidenţă Breasta

0
345

Începând de luni, 17 mai a.c,  cetățenii domiciliați în comuna Coțofenii din Dos și cei care doresc să-și stabilească domiciliul sau reședința în această localitate, vor putea obține acte de identitate de la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (S.P.C.L.E.P.) Breasta.

Programul de depunere a cererilor și de obținere a actelor de identitate, este zilnic de luni până vineri între orele 8:30 – 16:00, excepție este ziua de miercuri, când programul este prelungit până la orele  18:00. Foarte important este că cetățenii comunei Coțofenii din Dos, pot depune solicitări și pot obține actele de identitate chiar în localitatea lor de domiciliu, întrucât S.P.C.L.E.P. Breasta va funcționa cu punct de lucru chiar la sediul Primăriei Coțofenii din Dos, în fiecare zi de miercuri între orele 08:30 – 12:30.

Modificarea arondării pe linie de evidență a persoanelor a localității Coțofenii din Dos, a fost dispusă prin Hotărârea Consiliului Județean Dolj nr. 59 din 30.03.2021, la inițiativa autorităților locale din localitățile Coțofenii din Dos și Breasta, pentru a facilita accesul la obținerea actelor de identitate, cetățenilor din comuna Coțofenii din Dos.

“Reamintim cetățenilor de pe raza județului Dolj că pentru situații deosebite care necesită urgentarea eliberării actelor de identitate, se pot adresa Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Dolj- instituție din subordinea Consiliului Județean Dolj, care are deschise în incinta ,,Auchan Craioviţa,, din municipiul Craiova, str. Calea Severinului nr. 15, județul Dolj, 2 ghișee de lucru cu publicul ce funcționează zilnic (de luni până vineri) în intervalul orar 8:30 – 15:30, cu excepția zilei de joi în care programul este prelungit până la orele 19:30″, a precizat Marin Stănică, director executiv.