Biblioteca „Aman” susține echipa de handbal fete SCM Craiova

0
224

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” va fi prezentă sâmbătă, 14 aprilie , pe esplanada Sălii Polivalente din Craiova.

În vederea susținerii echipei de handbal fete SCM Craiova în în meciul pe care îl va disputa în compania echipei Kastamonu Belediyesi din Turcia, partidă decisivă contând pentru calificarea în faza finală a Cupei EHF, bibliotecarii de la „Aman” vor fi prezenți în mijlocul suporterilor cu activități de face painting. De asemenea, toți cei care se vor opri la standul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman” vor primi în dar baloane alb-albastre, dar și brățări și stegulețe în culorile clubului.

“Performanța sportivelor de la SCM Craiova este una istorică. Parcursul fetelor în Cupa EHF este demn de laudă și, sperăm noi, bibliotecarii vor contribui la crearea unei atmosfere incendiare în ziua meciului. Vom fi prezenți pe esplanada Sălii Polivalente din Craiova unde îi vom colora în alb-albastru pe suporterii echipei noastre. Calificarea în finala Cupei EHF, după prestația excelentă din Turcia, este un obiectiv viabil și prezintă un interes enorm pentru Craiova și sportul românesc. Tocmai de aceea, biblioteca se implică activ în susținerea echipei locale de handbal”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.