Transferuri la Craiova? Carneliu Papură: ,, Suntem în discuții cu câțiva jucători”

0
610

După meciul de pe teren propriu cu Sepsi, scor 0-0, oltenii au ratat șansa de a trece pe prima poziție dar încă nu renunță să spere la titlul în acest sezon.                                  În urma remizei cu Sepsi, Universitatea Craiova a ajuns la trei jocuri consecutive fără gol marcat iar conducerea clubului ia în seama o îmbunătățire semnificativă a lotului.

Suspendat 2 etape în urma eliminării de la Cluj, Corneliu Papură a vorbit despre posibilitatea aducerii unor noi jucători în perioada următoare a campaniei de transferuri: ,, Suntem în discuții cu câțiva jucători, când vor semna clubul va face public acest lucru. Este un răspuns valabil și în cazul lui Deian Sorescu de la Dinamo. Sper ca și Elvir Koljic să se refacă cât mai repede,” a precizat Papură.

Craiova cu gândul la încă un jucător de la Dinamo

În ultima vreme s-au veficulat transferuri ale jucătorilor dinamoviști la alte cluburi din Liga 1 , iar una dintre echipele interesante de serviciile fotbaliștilor dinamoviști este Universitatea Craiova. Odată cu sosirea lui Deian Sorescu de la Dinamo, clubului ar putea să se alăture și Juan Camara. Fotbalistul spaniol de 26 de ani a ajuns în această vară la Dinamo, fiind împrumutat de Jagiellonoa Bialystok, din Polonia. Conform celor de la gsp atacantul iberic vrea să continue la formația din Ștefan cel Marr în ciuda situației financiare: ,,Sunt discuții pe care trebuie să le poarte cu impresarul meu. Eu vreau să rămân la Dinamo.”

Cu 12 meciuri și 2 goluri pentru Dinamo București în acest sezon, Juan Camara a jucat pentru echipele secunde ale celor de la Barcelona, Villareal dar a evoluat și la Girona, Reus Deportivo, Miedz Legnica și Jagiellonoa Bialystok.