Craiova: La spital după ce a fost lovit de tren

0
96

Un bărbat de 37 de ani, din Craiova, a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, în stare gravă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost lovit de un tren, în apropierea stației CFR Almăj. Polițiștii de la Biroul de Poliție Transporturi Feroviare fac cercetări în acest caz.
Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Feroviare Craiova au fost anunțați în noaptea de sâmbătă spre duminică, puțin după miezul nopții, că o persoană cu multiple leziuni a fost găsită în apropierea Stației CFR Almăj. Oamenii legii au ajuns la fața locului, au constatat că victima este Cătălin Zisu, de 38 de ani, din Craiova, acesta fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.
Cel care l-a găsit a fost chiar fratele său, îngrijorat că nu răspundea la telefon. Știa că plecase la o rudă, în zonă, așa că a pornit după el. Bărbatul avea leziuni grave la cap, medicii fiind extrem de rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire. În cauză se fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, cel mai probabil fiind vorba despre un accident feroviar, după cum a reieșit din cercetarea făcută la fața locului.