Consiliere psihologică pentru copiii care şi-au pierdut părinţii din cauza COVID – 19

0
270
Consiliere psihologică gratuită copiilor care și-au pierdut părinții din cauza COVID este oferită de către MedLife, potrivit platformei RoMâine. Campania și-a propus să susțină cele mai afectate categorii din acest moment: personalul medical din spitalele COVID, pacienții cu boli cronice și cei care au trecut prin boală, români din zone izolate care au acces deficitar la servicii medicale și copiii care și-au pierdut părinții din cauza COVID.
FOTO: Dreamstime.com – Altanaka
Nu îi vedem, dar România are sute de copii lăsați orfani de Covid-19. Suflete a căror copilărie s-a terminat abrupt, cândva în aceste 20 de luni de pandemie.

Pentru ei, pentru copiii rămași fără părinți, am înființat primul serviciu de consiliere psihologică din România, unde specialiști în domeniu vor încerca să-i ajute să-și recapete speranța și să-și recâștige copilăria”, este mesajul care însoțește anunțul campaniei.

Persoanele care doresc consiliere trebuie să completeze un formular pentru copilul respectiv, în platformă. Specialiștii în domeniu „vor încerca să-i ajute pe copii să-și recapete speranța și să-și recâștige copilăria”, conform anunțului.