Întrevederea prim-ministrului României, doamna Viorica Dăncilă, cu ambasadorul Sultanatului Oman în România, domnul Ahmed bin Salim bin Mohamed Baomar

0
145

Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, l-a primit  ieri, 11 octombrie 2018, pe domnul Ahmed bin Salim bin Mohamed Baomar, ambasadorul Sultanatului Oman în România, în vizită de prezentare.

Șeful Executivului român a apreciat nivelul ridicat al relațiilor politice bilaterale și a subliniat voința politică a ambelor părți de a dinamiza cooperarea economică, sectorială și investițională. Cei doi interlocutori s-au referit la utilitatea creării de noi platforme de cooperare, la nivel guvernamental și al celor două medii de afaceri, care să conducă la dezvoltarea de proiecte comune de cooperare în diverse domenii de interes, cu accent pe sectoarele agricultură și energie.

În finalul întrevederii, prim-ministrul României și ambasadorul Sultanatului Oman în România au avut, de asemenea, și un schimb de opinii privind teme regionale de interes comun.