SCM Craiova, victorie netă cu Mioveniul

0
108

După mai mult de un an şi jumătate, echipa de handball SCM Craiova a evoluat în faţa propriilor fani, în meciul din etapa a 2-a a Ligii Florilor MOL, cu Dacia Mioveni. Deşi în Sala Polivalentă au fost mai puţin de o mie de spectatori, fetele lui Bogdan Burcea le-au oferit o victorie clară, scor 25-18 (14-9).

Au evoluat pentru SCM Craiova: Dzukheva, Curmenţ (portari), Bak 7, Ţicu 6, Cârstea 4, Nica 3, Adespii 1, Şelaru 2, Cace 1, Andrei 1, Zamfir, Tudorică, Ţăcălie, Jipa, Loken.

Bogdan Burcea s-a declarat mulţumit de rezultat, dar i-a atras public atenţia Adinei Cace asupra evoluţiei sale, antrenorul considerând că aceasta nu se supune regulilor echipei.

„A fost o prestaţie mulţumitoare, am controlat meciul de la cap la coadă, mai avem de pus la punct unele lucruri, mai ales în privinţa situaţiilor ratate uşor în prima repriză. De asemenea, jucătoare gen Cace au avut posibilitatea să evolueze la un astfel de nivel, trebuie să se integreze în echipă. Noi nu suntem aici să o antrenăm pe ea, ci trebuie să obţinem o unitate şi disciplină ca joc, ci să dar sper să înţeleagă şi ea în viitor acest lucru. Jucătoarele noi trebuie să se încadreze, este presiune, lumea are aşteptări mari de la noi. Le mulţumim spectatorilor care au venit, nu mă aşteptam să vină în număr aşa mare, ţinând cont de condiţiile care sunt”.

„Ne bucurăm că am câştigat, că am jucat acasă în sfârşit şi lumea a fost alături de noi. E un start bun de campionat, dar ne dorim să creştem de la meci la meci” a spus Ana Maria Ţicu.

După 2 etape, SCM Craiova este pe locul 5, cu 4 puncte şi în etapa viitoare joacă în deplasare, cu CSM Deva, formaţie care a pierdut ambele partide disputate până acum şi ocupă ultima poziţie în clasament.