Accident in Dolj

0
380
În seara zilei de 11 septembrie, polițiști din cadrul  Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza localității Negoiești s-a produs un accident rutier. 
 
La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat  de 43 de ani, din comuna Melinești, pe DN 6B, direcția Craiova către Melinesti, a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracțiune animală, condus de un tânăr de 18 ani, din Craiova, care se deplasa în aceeași direcție de mers.
 
În urma evenimentului rutier, un tânăr de 26 de ani, pasager în  vehiculul cu tracțiune animală, a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.
 
Conducătorul auto, cât și cel al vehiculului cu tracțiune animală au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
 
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.