ALDE DOLJ:ŞANSA UNEI ROMÂNII NORMALE

0
322
Deputat Ion Cupă, Vicepreşedinte naţional ALDE : ” Călin Popescu Tăriceanu este singura soluţie pentru ca un reprezentant al Coaliţiei de guvernare să ajungă în turul II al prezidenţialelor”
Cel mai recent sondaj CURS reconfirmă faptul că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu are suportul popular pentru a fi contracandidatul lui Klaus Iohannis in turul II al prezidenţialelor, ca prim pas pentru câstigarea alegerilor prezidentiale de catre un reprezentant al actualei Coalitii de guvernare.
Proiectul de guvernare demarat in urma cu trei ani s-a dovedit unul de succes.Coalitia PSD- ALDE a realizat multe din lucrurile promise in campania de atunci.A crescut constant economia, a adus plusuri semnificative în calitatea vietii romanilor, păstrand echilibrele macroeconomice, tintele de deficit asumate la nivelul UE si un nivel redus al ponderii datoriei in PIB.
Aceste lucruri pozitive pot cunoaste o dinamică mai accelerata daca in functia de sef al statului ar fi un reprezentant la Coalitiei.
Experienta majoră în buna guvernare, viziunea modernă pentru o Romanie dezvoltata armonios, dorinta de a uni românii, de a le apara drepturile si libertatile si de a-i reprezenta cu demnitate in lume, toate aceste calitati necesare alcatuiesc profilul de prezidentiabil al presedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.
O mare parte a românilor îl percep ca atare pe domnul Tăriceanu si de aceea intentia lor de vot il plaseaza   pe pozitia 2 in clasamentul la zi al prezidentiabililor.
Rămâne acum ca decizia celor de la PSD si apoi decizia comuna in Coalitie sa fie convergenta cu ceea ce isi doresc foarte multi români: o candidatură de succes a domnului Tariceanu pentru o Romanie care să-i ajute si să-i respecte pe toti cetăţenii ei.Noi credem că nimic nu este mai important decat obiectivul de a da românilor cinci ani de stabilitate politică, normalitate si bunăstare.
                                                         BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ