64 de lei, cel mai ieftin abonament la meciurile Craiovei

0
121

faniClubul Universitatea Craiova a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2016-2017 al Ligii I. Preţul acestora este: 64 de lei la peluză, 152 de lei la tribuna a II-a, 240 de lei la tribuna I, 400 de lei la tribuna 0 şi 4500 de lei la sectorul VIP. Sunt luate în calcul minim 18 meciuri pe teren propriu, respectiv 13 în sezonul regulat şi alte 5 în play-off, dacă va fi cazul, sau încă 7, dacă Universitatea va evolua în play-out.

În perioada 11-15 iulie, fanii îşi pot preschimba abonamentul de anul trecut cu cel pentru sezonul următor şi astfel ar beneficia de un discount de 15 %. Cei care doresc achiziţionarea noului abonament cu discount trebuie să aibă asupra lor vechiul abonament şi cartea de identitate. Achiziţionarea se va face de  la magazinul oficial al clubului, situat în Craiova, strada Olteţului, Bl. IJK, parter (vizavi de English Park).

Abonamentele Family Stand sunt la tribuna 1 şi costă 204 lei pentru un adult însoţit de copii.   Abonamentele Senior şi Student se adresează pensionarilor şi studenţilor, care, prin prezentarea unui act de identitate şi a talonului de pensie original, respectiv a carnetului de student beneficiază de o reducere la jumătate a preţului unui abonament Standard.  Persoanele cu dizabilităţi pot beneficia de un abonament gratuit, dar trebuie să contacteze clubul prin e-mail.