Reghecampf s-a despărţit de Universitatea Craiova

0
364

Înaintea de începerea pregătirilor pentru următorul sezon competiţional, Universitatea Craiova s-a despărţit de antrenorul principal Laurenţiu Reghecampf. Acesta mai avea un an de contract în Bănie, dar, în urma întâlnirii din seara aceasta cu Mihai Rotaru, cei doi au convenit rezilierea contractului. Cel mai probabil, următorul antrenor al Ştiinţei va fi Mirel Rădoi.

“Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe” a anunţat clubul din Bănie.

Cu Reghecampf pe bancă, Universitatea Craiova a terminat campionatul pe locul 3, calificându-se în preliminariile Conference League în urma unui baraj câştigat cu FC Botoşani. În Cupa României, alb-albaştrii au fost eliminaţi în semifinale de Sepsi, după două înfrângeri, iar în preliminariile Conference League, Reghe a fost pe bancă la returul cu formaţia albaneză Laci, scor 0-0, Ştiinţa fiind eliminată, după ce pierduse în tur cu 1-0.