Reghecampf: “Trebuia să ne desprindem din prima repriză”

0
452

După victoria cu FC Argeş, scor 3-0, în prima etapă din play-off, antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Regecampf, a declarat:

„Să ne bucurăm de primul meci din play-off, unul foarte bun. Trebuia să închidem meciul din prima repriză. Sunt mulțumit! Băieții au alergat, nu le-am dat nicio șansă, doar acea bâlbâială din minutul 44. Am marcat doar trei goluri. Ne pregătim pentru următorul meci și vedem ce e de făcut. Gustavo este într-un moment bun, este foarte periculos, pentru că apare în spațiile libere. El e dificil de contrat și are simțul golului, dar ratează și foarte mult. Și Dan Nistor este foarte important, pentru mine toți sunt la fel. Va fi greu pentru mine să iau decizii și mă bucur că e așa, în loc să n-am cum să aleg. Trebuie să luăm partidă cu partidă, terenul la Voluntari nu va fi perfect și întâlnim o echipă puternică, solidă, dar avem nevoie de încă trei puncte”.

„Sunt foarte fericit, am dat primul gol și am reușit să câștigăm.. Am ajuns la 7 victorii al rând, atmosfera e bună, trebuie să profităm de momentul ăsta și să mergem mai departe. Craiova merită să fie mai sus. Noi încercăm să câștigăm meci după meci și vedem unde vom termina campionatul. Nu știu (n.r. – dacă există vreun secret), cred că am avut o pregătire foarte bună în Austria și apoi aici, în țară. Ne-am pregătit foarte bine și se vede. Avem o mentalitate foarte bună și se vede pe teren”, a declarat Gustavo la Look Sport.