Prins cu televizorul furat în braţe

0
391

Un bărbat de 31 de ani din comuna doljeană Gherceşti s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii l-au prins pe drum cu televizorul pe care îl furase în braţe.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, vineri dimineaţa, în jurul orei 7.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Gherceşti, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, l-au depistat pe Alin Florea, de 31 de ani, din satul Ungurenii Mici, comuna Gherceşti, în timp ce se deplasa prin comuna Gherceşti  având asupra sa un televizor LCD şi un rucsac.

Oamenii legii l-au luat la întrebări pe bărbat cu privire la bunurile pe care le căra, iar acesta n-a fost în stare să precizeze provenienţa acestora, astfel că au intrat la bănuieli. Florea a fost condus la Postul de Poliţie, iar din cercetările efectuate poliţiştii au stabilit că bărbatul a sustras televizorul şi rucsacul, în noaptea de joi spre vineri, din locuinţa lui Florin D., de 40 ani, din satul Ungurenii Mici, unde a pătruns prin forţarea unei ferestre.

„Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate, iar în cauză  s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a precizat subcomisar Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.