„Natura dăruieşte”, din nou, prin studenţii Facultăţii de Agronomie

0
307

Evenimentul în scop caritabil „Natura dăruieşte”, realizat în cadrul Facultăţii de Agronomie a Universităţii din Craiova, a ajuns la a VI-a ediţie, urmând să se desfăşoare mâine, 12 decembrie, de la ora 12.30.

Pe lângă expoziţia de aranjamente destinate sărbătorilor de iarnă, realizate de studenţi, programul va cuprinde recitaluri de colinde susţinute de Cercul de Botanică şi Conservarea Biodiversităţii „Agro-Forest”, coordonat de conf. univ. dr. Mariana Niculescu, Corul bărbătesc Elpida (dirijor: Efrem Petrişor), un program muzical realizat de elevi de la Liceul de Arte „Marin Sorescu” şi bijuterii muzicale prezentate de doi artişti ai Filarmonicii „Oltenia”: Corina Stănescu (pian) şi Octavian Gorun (vioară).

Evenimentul „Natura dăruieşte” este organizat de studenţii Facultăţii de Agronomie, sub coordonarea prodecanului conf. univ. dr. Mariana Niculescu, pentru a sprijinii financiar un elev cu rezultate deosebite în activitatea şcolară, de la Liceul Tehnologic „Horia Vintilă” din Segarcea.