Trump o ameninţă pe Hillary Clinton cu închisoarea, dacă el câştigă alegerile

0
49

trumpCandidantul republican Donald Trump a lansat duminică seara o ameninţare fără precedent în politica americană, declarând că rivala sa democrată Hillary Clinton va ajunge la închisoare în cazul în care el va câştiga alegerile prezidenţiale din SUA.

În cursul dezbaterii de duminică seara, care a avut loc la St. Louis, candidata democrată a declarat că este ”extraordinar de bine faptul că cineva cu temperamentul lui Donald Trump nu este responsabil cu justiţia în ţara noastră”. ”Pentru că ai ajunge la închisoare”, a replicat Trump la această afirmaţie. Candidatul republican a completat că ar cere procurorului general să numească un procuror special care să investigheze zecile de mii de mesaje electronice pe care Clinton le-a şters cât timp ocupa funcţia de secretar de stat.

După ce a afirmat că populaţia americană este ”furioasă” pe Clinton, Trump a precizat că “Vom avea un procuror special şi vom ancheta problema. Este o ruşine. Şi sincer, ar trebui să-ţi fie ruşine de tine” a completat republicanul. Comentariile lui Trump în acest sens au fost condamnate drept ne-americane.