Viitorul, victorie mare înainte de vizita pe Extensiv!

0
129

La fel ca Universitatea, Viitorul, adversara craiovenilor în “intermediara” de mâine, a obţinut o primă victorie în acest sezon, trecând, duminică, la Ovidiu, de vicecampioana ASA Tg. Mureş, scor 1-0. Totuşi, spre deosebire de Ştiinţa, trupa lui Hagi este una dintre cele trei echipe ale campionatului care n-au cunoscut înfrângerea.

Deşi cu ASA-ul n-a mai marcat, veteranul Florin Cernat, golgheterul campionatului, cu 4 goluri, tot a reuşit să iasă în evidenţă, oferind asisst-ul la unica reuşită, semnată de Florin Tănase, în minutul 41.

În sezonul trecut, Craiova şi Viitorul au remizat atât în Bănie (2-2), cât şi la Chiajna – “casa” constănţenilor din acel moment (1-1). Cele două s-au întâlnit şi în “optimile” Cupei, meci încheiat tot la egalitate după 90 de minute, 1-1, dar la finele căruia Universitatea a mers mai departe, după un gol al lui Mateiu, în minutul 112. O partidă de tristă amintire pentru Nicuşor Bancu, care s-a accidentat grav şi a fost nevoit să absenteze de pe teren 5 luni.