André Rieu lansează „Invitație la dans”, la Inspire Cinema Craiova!

0
192

Inspire Cinema VIP Electroputere, din Electroputere Parc Mall Craiova, pregătește cinefililor și iubitorilor de spectacol o premieră cinematografică inedită, pe 27 iulie 2019: concertul André Rieu „Invitație la dans”. Evenimentul va avea loc între orele 20.00-22.30, iar biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile doar pentru achiziție online pe www.inspirecinema.ro, pe aplicația de mobil gratuită, ce poate fi descărcată din Google Play și App store, și la casa de bilete din incinta cinematografului. Locurile sunt limitate! Organizatorii spun că o proiecție a aceluiași spectacol ar putea avea loc și la Inspire Cinema Mercur Craiova, însă deocamdată nu au fost stabilite vreo dată sau oră.

Concertele anuale din orașul natal al lui André Rieu, Maastricht (Olanda), atrag fani din toate colțurile lumii. Piața medievală a orașului este transformată într-un cadru spectaculos pentru concertele de neuitat pentru toate vârstele, care sunt pline de emoție și umor. Și, bineînțeles, de muzică bună! Anul acesta, André Rieu vă invită să vă puneți pantofii de dans pentru concertul său intitulat chiar… „Invitație la dans”, ce va fi difuzat la Craiova și în alte orașe ale țării.

«Nopțile de vară sunt făcute pentru dans, iar aceasta este o petrecere pe care nu trebuie să o pierdeți! Pregătiți-vă să vă bucurați de această sărbătoare magică a dansului pe marele ecran din confortul cinematografului local. Alăturați-vă lui André Rieu, Orchestrei „Johann Strauss”, sopranelor de clasă mondială, Platin Tenors și invitaților speciali pentru o experiență cinematografică magică», precizează organizatorii.