Meciul Craiova – Botoșani s-a amânat. Medicul moldovenilor are COVID 19

0
376

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani a fost amânat, după ce medicul moldovenilor a fost testat pozitiv cu Covid-19. Meciul era programat vineri, de la 20, pe stadionul Ion Oblemenco, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1. Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a confirmat că meciul va fi amânat și va fi deschisă o anchetă epidemiologică.

În locul meciului cu Botoșani, Craiova dispută un joc amical, cu Chindia Târgoviște, echipă care ratează și ea restartul, deoarece adversarul din această etapă, Dinamo, are un component pozitiv cu coronavirus. Meciul Craiova – Chindia va fi tot vineri, de la ora 20.

Delegația Botoșaniului este deja în Craiova și DSP Dolj a fost deja informată și urmează să efectueze o anchetă epidemiologică.

”Toți jucătorii erau negativi ieri. Doctorul nu a fost de o lună la club la noi, nu a avut contact cu jucătorii. El a venit la Craiova cu o mașină împreună cu masorul și delegatul echipei. E grav că nu mai jucăm, asta e situația” a spus patronul Botoșaniului, Valeriu Iftime, la Digisport.